ARTEC-Plus, bedrijfs- en gezondheidspsychologie


ARTEC-Plus is een onafhankelijke praktijk, gespecialiseerd in bedrijfs- en gezondheidspsychologie. Praktijkhouder is drs. R.C.P.D. Stikvoort. Alle medewerkers zijn lid van hun respectievelijke beroepsvereniging.

 

ARTEC

ARTEC staat voor: Arbeid Reďntegratie Training En Coaching. Onze dienstverlening is gericht op mens, gezondheid en werk. Dit geldt voor mensen uit alle geledingen van elke organisatie. Ook particulieren weten ons te vinden.

 

Plus

Plus staat voor de samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde partners. Indien geďndiceerd, kunnen wij derhalve snel doorverwijzen. Wachtlijstbemiddeling in deze verwijsroutes is (beperkt) mogelijk.

 

TRAUMA/LETSEL

Een kortdurende, uiterst effectieve behandeling van psychotrauma zit in ons pakket. Wij hebben uitgebreide ervaring met letselschade problematiek.

 

WERKWIJZE

De trajecten zijn individueel toegesneden, dus bij voorkeur geen standaard protocollen. ARTEC-Plus biedt persoonlijke training en coaching gericht op verbetering van het functioneren. Professioneel, integer en effectief. Wij werken snel en efficiënt, geen wachtlijsten. De werksfeer is informeel en no-nonsense.

 

 

 

Klikt u op de button van uw keuze. Mocht u meer informatie wensen, gebruik dan de button “info”, linksonder op de pagina’s.  Maar u kunt ons ook telefonisch contacteren.